cherry

cherry

ผู้เยี่ยมชม

Cherry@gmail.com

  eating meat on rare occasions was (102 อ่าน)

21 พ.ค. 2565 14:55

In reality, eating meat on rare occasions was the norm throughout Ashkenazi Jewish history up until their arrival to the United States and the industrialisation of meat that drove down prices. Before then, meat was not something most Jews in Eastern Europe could afford in the 18th, 19th and early 20th Centuries. Coupled with meat shortages and lack of access to kosher meat, most Jews were what Jochnowitz calls "de facto vegetarians", though they likely would not have thought of themselves as such.





อ่านต่อได้ที่ : โรงเรียนบ้านชัฏหนองหมี

สาระน่ารู้ : การแพทย์

cherry

cherry

ผู้เยี่ยมชม

Cherry@gmail.com

ตอบกระทู้
CAPTCHA Image
กรุณากรอกตัวเลขผลลัพธ์จากด้านบน
Powered by MakeWebEasy.com
เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว  และ  นโยบายคุกกี้