kumima

kumima

ผู้เยี่ยมชม

kumima@gmail.com

  about the ecological footprint that they hav (80 อ่าน)

2 ก.พ. 2565 17:21

Maryann Tebben, author of Savoir-Faire: A History of Food in France, expands on the notion of a changing consumer, reflecting on how "they hear about it, they're reading about it, they're careful about the ecological footprint that they have, and they're more savvy than their parents or grandparents were about what food does for the environment."

อ่านต่อได้ที่ : โรงเรียนบ้านเกาะนกเภา

สาระน่ารู้ : ตุรกี

kumima

kumima

ผู้เยี่ยมชม

kumima@gmail.com

ตอบกระทู้
CAPTCHA Image
กรุณากรอกตัวเลขผลลัพธ์จากด้านบน
Powered by MakeWebEasy.com
เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว  และ  นโยบายคุกกี้