tulip

tulip

ผู้เยี่ยมชม

tulip@gmail.com

  Namesake English town for years (126 อ่าน)

11 พ.ย. 2564 16:15




By the mid-17th Century, London had become England's main cheese market and there was pressure on cheesemongers to increase the size of their wheels. As a result, Cheddar-area cheesemakers developed a process known as "cheddaring", in which they pressed milled curds to reduce the liquid whey. Decreasing the cheese's moisture levels after scalding rendered it even more solid, making it easier to shape the cheddar into larger, longer-lasting wheels that could be transported to London and beyond.







อ่านต่อได้ที่ : โรงเรียน อบจ.รบ.๑

สาระน่ารู้ : ไข้หวัดใหญ่



tulip

tulip

ผู้เยี่ยมชม

tulip@gmail.com

ตอบกระทู้
CAPTCHA Image
กรุณากรอกตัวเลขผลลัพธ์จากด้านบน
Powered by MakeWebEasy.com
เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว  และ  นโยบายคุกกี้