Jasmine

Jasmine

ผู้เยี่ยมชม

Jasmine@gmail.com

  The UK village that lost its cheese (14 อ่าน)

2021-11-11 15:57

According to professor Paul Kindstedt, who teaches a course on the history of cheese at University of Vermont, cheddar's origins go back to the 14th Century, when local cheesemakers implemented a process known as "scalding" (heating the curds to high temperatures in order to force liquid whey from the cheese) before pressing the curds into a harder cheese. Since a cheese's moisture level is what makes it perishable, scalding enabled cheddar to last longer.




อ่านต่อได้ที่ : โรงเรียนวัดเพ็ญมิตร

สาระน่ารู้ : ไข้หวัดใหญ่



Jasmine

Jasmine

ผู้เยี่ยมชม

Jasmine@gmail.com

ตอบกระทู้
CAPTCHA Image
กรุณากรอกตัวเลขผลลัพธ์จากด้านบน
Powered by MakeWebEasy.com