Jasmine

Jasmine

ผู้เยี่ยมชม

Jasmine@gmail.com

  The UK village that lost its cheese (106 อ่าน)

11 พ.ย. 2564 15:57

According to professor Paul Kindstedt, who teaches a course on the history of cheese at University of Vermont, cheddar's origins go back to the 14th Century, when local cheesemakers implemented a process known as "scalding" (heating the curds to high temperatures in order to force liquid whey from the cheese) before pressing the curds into a harder cheese. Since a cheese's moisture level is what makes it perishable, scalding enabled cheddar to last longer.




อ่านต่อได้ที่ : โรงเรียนวัดเพ็ญมิตร

สาระน่ารู้ : ไข้หวัดใหญ่



Jasmine

Jasmine

ผู้เยี่ยมชม

Jasmine@gmail.com

ตอบกระทู้
CAPTCHA Image
กรุณากรอกตัวเลขผลลัพธ์จากด้านบน
Powered by MakeWebEasy.com
เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว  และ  นโยบายคุกกี้