Darlene

Darlene

ผู้เยี่ยมชม

Darlene@gmail.com

  Sanctuary Retreat's trio of luxury (179 อ่าน)

5 เม.ย 2565 16:34

Much like molokhia's regional variations, chefs have their own riffs on the recipe. Mohammed Fatih, a chef at Aswan's Makka Restaurant (located on Abtal el Tahrir Street) revealed, "My secret is to cook a broth base made with bones from the inside of a cow's tail and simmer it for three hours." The freshly-minced molokhia is then slowly added to the broth. Meanwhile, Luxor-born head chef Hussein Mustafa (who works on Sanctuary Retreat's trio of luxury Nile river yachts) asserts the importance of provenance. "The best molokhia is grown amongst sugar cane fields. That's why molokhia is better in the south (of Egypt) than the north."

Keep reading : โรงเรียนวัดหน้าเขา

Content : ประสาทหลอน

Darlene

Darlene

ผู้เยี่ยมชม

Darlene@gmail.com

ตอบกระทู้
CAPTCHA Image
กรุณากรอกตัวเลขผลลัพธ์จากด้านบน
Powered by MakeWebEasy.com
เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว  และ  นโยบายคุกกี้